Tehnika volvo nadogradnje volvo bensak2

Volvo Trucks – ponuda nadogradnji

Volvo nadogradnjeUkoliko se odlučite za novo vozilo s posebnom nadogradnjom za bilo koju djelatnost, tvrtka Volvo Trucks može vam ponuditi gotovo sve što vam može pasti na pamet.

Gospodin Tomislav Orehovec iz logistike Volvo Trucks-a Hrvatska objasnio nam je temeljni koncept suradnje s proizvođačima nadogradnji: “Za vaš Volvo kamion teoretski možete naručiti nadogradnju bilo kojeg europskog proizvođača. Krajnji kupac u 90% slučajeva sam bira proizvođača nadogradnje, no preporuke koje im možemo dati, temeljene na dosadašnjim iskustvima kupci najčešće uvažavaju”.

 

 

U praksi je važno znati i nešto više – proizvođači koji su proizveli više nadogradnji za Volvo dobivaju više bodova u sustavu vrednovanja unutar tvrtke Volvo Trucks, te im se time olakšava pristup nacrtima i tehničkim podatcima, a što kvalitetu njihove izvedbe nadogradnji dovodi na jednu još višu razinu.

Dakle, pri odabiru nadogradnje za novi Volvo poželjno je uzeti u obzir proizvođača s kojim Volvo Trucks već ima čvrstu suradnju, te koji za svoje nadogradnje nudi i raširenu mrežu servisa. Uglavnom – gotovo da se ne može dogoditi da za svoje novo vozilo ne pronađete pravu nadogradnju pri samoj kupovini vozila putem tvrtke Volvo Trucks Hrvatska.

Volvo  i obrt Benšak

Na slici: isporuka vozila Volvo FH460 s šumarskom nadogradnjom Palfinger obiteljskom obrtu Benšak iz Ivanske kraj Bjelovara

Volvo za Kairos d.o.o.

Na slici: isporuka Volva FH420 s hidrauličnom dizalicom pogodnom za prikupljanje sekundarnih sirovina tvrtki Kairos d.o.o. iz Osijeka