Volvo Hrvatska – rezultati prodaje za prošlu godinu

HR vijesti

Ukupan broj novoregistriranih Volvo vozila u RH u 2011. iznosio je 119, sa tržišnim udjelom od 24%. Volvo drži prvo mjesto po broju prodanih cestovnih tegljača i ukupno je drugi po broju prodanih kamiona među konkurencijom.

Tomislav Orehovec, direktor prodaje u Volvo Hrvatska d.o.o.

Tomislav Orehovec, direktor prodaje tvrtke Volvo Hrvatska d.o.o. 

“Što se tiče trendova poslovanja, do nedavno je većina kupaca bila uglavnom orijentirana na cijenu kamiona, no sada su vidljivi i drugačiji trendovi. Kupci žele smanjiti cjelokupan operativni trošak poslovanja, bitna im je veća vrijednost vozila pri zamjeni staro za novo i najniži trošak prijevoza po kilometru. Opće je poznata stvar da troškovi goriva čine značajan udio u troškovima poduzeća koja se bave distribucijom, a prostor za smanjenje tih troškova postoji i Volvo ima rješenja za to. ” – izjavio je Tomislav Orehovec, direktor prodaje u Volvo Hrvatska d.o.o.

 

“Svaka transportno poduzeće bori se s rastućim cijenama goriva, a za maksimalnu učinkovitost goriva nije dovoljan samo motor. Zapravo se mnogo toga može poduzeti, a ulaganjem u Volvo kamion utirete put ekonomičnijem poslovanju. Volvo ima kvalitetne, sigurne i ekonomične proizvode s poslovnim rješenjima koje kupcima donose velike uštede. Usudili bi se reći da ulaganje u Volvo kamion predstavlja odličan omjer uloženog i dobivenog za svako transportno poduzeće” – kažu u priopćenju iz Volvo Hrvatska d.o.o.


Izvor: Volvo Hrvatska d.o.o.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *