Valvoline predstavio NextGen, prvo reciklirano motorno ulje na svijetu

HR vijesti

Valvoline NextGen ulja

Dana 30.11.2011. u prostorima Golf&Country Cluba Zagreb, u prikladnom ambijentu u suživotu s prirodnim okolišem, predstavljen je revolucionarni proizvod – prvo reciklirano motorno ulje u svijetu s performansama jednakim i čak superiornim najboljim motornim uljima današnjice. Riječ je o NextGen motornom ulju proizvođača Valvoline.

Valvoline NextGen recycle logoUzvanike je pozdravio gosp. Berislav Schwager iz tvrtke Val-Int Maziva koja je glavni distributer tvrtke Valvoline za Hrvatsku. „Briga za okoliš i briga za društvenu odgovornost navela je stručnjake iz Valvolinea da razviju proizvod čija proizvodnja neće zagađivati okoliš te jednako važno, proizvod koji će imati još bolje performanse od današnjih najviših standarda za motorna ulja“, to je naveo gosp. Danijel Vadlja iz Valvolinea, a marketing manager za NextGen, gosp. Dhaneshwar J. Patil predstavio je pobliže misiju NextGen-a. Predstavnici tvrtke Val-Int maziva d.o.o. naveli su i da se za kamionski program NextGen motorno ulje već nalazi u distribuciji dok će NextGen za osobna vozila biti dostupno u proljeće 2012. godine.

Prezentacija Valvoline NextGen ulja

Na slici gore: prezentacija gosp. Berislava Schwagera iz tvrtke Val-Int Maziva (glavni distributer tvrtke Valvoline za Hrvatsku)

{oglas}
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *