Uskoro svjetska premijera kamiona Volvo FMX

Vijesti - svijet

Trenutno obavijen velom tajne (do fotografija je nemoguće doći) , Volvo FMX, kamion namijenjen graditeljstvu bit će predstavljen na sajmu Bauma koji se održava u Münchenu od 19. do 25. travnja 2010.

Ovaj kamion specijalno je dizajniran za teške cestovne/terenske uvjete u segmentu građevine.

"Ovo je izvrstan kamion i jako sam ponosan na njega. Novi Volvo FMX nas i naše kupce zaista stavlja u povlašteni položaj," kaže Staffan Jufors, predsjednik i glavni direktor u kompaniji Volvo Trucks.

Volvo Trucks proizvodi građevinske kamione od 1928. Međutim danas, Volvo FMX označava novu fazu usmjerenu na još veću specijalizaciju u građevini. Kao rezultat došlo je do odvajanja vrlo uspješne palete kamiona FM u dva namjenska dijela: građevinu i distribuciju.

"Kupci traže sve veću specijalizaciju, a mi ih naravno slušamo," kaže Staffan Jufors, predsjednik i glavni direktor u kompaniji Volvo Trucks. "Dokaz tome je namjenski Volvo FMX – kamion koji u cijelosti istinski odražava svoje sposobnosti. On je pravi građevinski kamion."

 

Image

Sve veći fokus na građevinu

Volvo FMX najnoviji je doprinos agresivnoj strategiji proizvoda kompanije Volvo Trucks i najizazovniji plan proizvoda u povijesti kompanije. Predstojeća promocija jasno signalizira da Volvo širi svoj fokus u segmentu građevine.

"Naš trenutni model Volvo FM već je postigao veliki uspjeh, posebice u Rusiji, istočnoj Europi i na nordijskom tržištu. Novi specijalizirani Volvo FMX nudi ogroman potencijal s kojim ćemo još više povećati svoj tržišni udio – na svim tržištima," kaže Staffan Jufors.

Tiskovna konferencija na sajmu Bauma

Svjetska premijera i službena tiskovna konferencija za Volvo FMX održat će se 19. travnja u 11.00 CET na Volvovom štandu u hali C4 na sajmu Bauma. Tada će biti dostupno više informacija koje će biti objavljene na medijskim stranicama kompanije Volvo Trucks i na posebnim promotivnim stranicama: volvofmx.com.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *