Unaprijeđeno snabdijevanje dijelovima za kamione Renault

Vijesti - svijet

Renault TrucksOd svibnja 2010. filijala Renault Trucks Hrvatska uspostavila je novi logistički sustav rezervnih dijelova za Hrvatsku. Oko 92% dijelova isporučuje se iz Beča.

Svi dijelovi naručeni do 13:00 bit će dostavljeni sljedeći radni dan oko 14h na području Zagreba, a jedan dan kasnije i na ostalim područjima u zemlji. Ostalih 8% dijelova isporučuje se iz Francuske i dostava traje jedan dan duže od one iz Beča.

 

 

Renault Trucks već godinama snažno razvija sluge vezane za rezervne dijelove. Etiketa Approved parts je certifikat koji je RenaultTrucks namijenio rezervnim dijelovima koji su dizajnirani, testirani i odobreni direktno od proizvođača. Svi dijelovi ugrađeni u Renault Trucks servisima imaju jednogodišnje jamstvo svuda u svijetu. Renault Trucks se oslanja na mrežu od 1200 servisnih mjesta u Europi i na katalog od 110 000 dostupnih dijelova za brzu i stalnu isporuku.

Produženo jamstvo Expandys pokriva tehničke rizike u periodu od 2 do 4 godine ovisno o odabiru. U standard verziji Expandys pokriva popravke na pogonskoj liniji (motor, mjenjač, osovine). U Maxi verziji preuzeti su troškovi skoro svih popravaka prema potpisanom ugovoru (iznimke su određeni dijelovi).

Renault Trucks eXchange obnavlja mehaničke sklopove (motore, mjenjače i podsklopove) i opremu kako bi im omogućio drugi život. Renault Trucks eXchange ima veliku prednost jer omogućuje klijentima da znatno smanje svoje operativne troškove. Tako renovirani dio košta 30 do 50% manje nego novi.

Renault Trucks 24/24 Bez obzira na doba dana ili dan u tjednu ekipa Renault Trucks 24/24 intervenirat će u kratkom roku od vašeg poziva. Koordinator čitave operacije prati tijek događaja od početka do kraja intervencije. Besplatni broj u inozemstvu: 00 800 1234 2424 Standardni broj (isključivo u Hrvatskoj): 00385 (0)1 6661 124Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *