Truck Racing 2010: Renault Trucks, MKR Technology i Markus Bösiger

TruckRacing

Renault MKRRenault Trucks se vraća u Truck Racing avanturu u sezoni 2010 i to s novim timom. Završetak ugovora s timom Frankie nije umanjio strast Renault Trucksa prema kamionskim utrkama. Proizvođač je odabrao tim MKR Technology koji će nositi boje marke na utrkama.

Renault Trucks se obvezuje osigurati im nove tehnologije motora, podršku za vrijeme utrka i nudi im potpuno novi dizajn za dva kamiona, aktera na utrkama. Renault Trucks i MKR Technology udružuju snage imajući pri tome samo jedan cilj – pobijediti na prvenstvu.

Ovu ekipu vodi Mario Kress, jedan od najvećih stručnjaka u disciplini i ona se sastoji od profesionalaca iz Truck Racing područja. Ove sezone pojavljuju se dva nova kamiona kojima će upravljati dvije poznate osobe impresivnih postignuća – Švicarac Markus Bösiger (prvak sezone 2007, drugoplasirani 2008.) i Nijemac Markus Oestreich. Dizajn kamiona kompletno je kreiran od strane Halle Du Design, organizacije koja pripada Renault Trucksu. Ova snažna vozila opremljena su motorima DXi13 Racing koje je dizajnirao Renault Trucks sa specifičnim novim karakteristikama. Za vrijeme utrka Renault Trucks će naravno pružati podršku timu, ali također i Teamu 14.

Renault MKR

Osim novog partnerstva i dizajna kamiona bit će dostupna i dinamičnija internet stranica koja će biti online s početkom prve utrke Europskog Prvenstva 2010 u Misanu, 22. i 23.05. ali također i nova nadograđena verzija slavne video igre “Truck Racing by Renault Trucks” s novim etapama i novim kamionima. Nadalje Renault Trucks sudjelovat će na svakoj utrci gdje će imati VIP prostor za svoje klijente i partnere.


Renault MKR

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *