Tradus, oglasnik teških strojeva i vozila otvara svoja vrata i ponuđačima iz Hrvatske

Sponzorirani članak

Sponzorirani članak

Tradus, oglasnik teških strojeva i vozila

U doba globalizacije i trgovine putem interneta, bez obzira da li se radi o predmetima niže cijene ili onim skupljima, oglasnici ograničeni na geografsko područje neke države sve više gube na važnosti, a sve se više trguje putem međunarodnih stranica.

Jedna od njih je i Tradus, platforma za trgovinu rabljenim strojevima različitih namjena. Na Tradusu se trguje transportnim vozilima – kamionima, kombijima, prikolicama, ali i strojevima iz ostalih grana privrede (poljoprivrednim i građevinskim strojevima), te rezervnim dijelovima.

Tradus je dio OLX grupe, mreže vodećih internetskih oglasnika koji pokrivaju tržišta 45 svjetskih država. U trenutku pisanja ovog članka, na Tradusu je objavljeno oko 450.000 raznih oglasa, od kojih su s područja transporta njih oko 160.000.

Tradus, oglasnik teških strojeva i vozila

Matična država platforme je Nizozemska, a sama platforma je ponuđena na mnogim svjetskim jezicima, od nedavno i na hrvatskom, te se intenzivno radi na privlačenju ponuđača i s prostora Hrvatske. Da biste ponudili svoje strojeve na Tradusu, morate se registrirati na stranici. Osnovna registracija je besplatna, te putem nje možete steći uvid u funkcioniranje platforme i njezine mogućnosti.

Da biste pretraživali ponudu na Tradusu, ponuđene su vam brojne opcije filtriranja – možete pretraživati po kategoriji, po vrsti vozila/strojeva, proizvođaču, lokaciji, cijeni, godini proizvodnje, ili možete jednostavno ukucati naziv onoga što tražite u osnovnu tražilicu stranice. Prikaz artikala ovisi o prodavatelju, a može se sastojati od galerije fotografija koje je moguće uvećati, liste podataka o stroju/vozilu, opremi kojom je opremljen te slobodnom opisu kojeg prodavatelj također može navesti.

Da bi ste se uvjerili u ponudu i mogućnosti Tradusa, posjetite

https://www.tradus.com/hr