“TimoCom to go” – provjerite slobodne terete dok ste za upravljačem kamiona!

Uslužni servisi

TimoCom to go“TimoCom to go” naziv je novosti koju burza TimoCom nudi kao besplatan dodatak svim registriranim korisnicima svoje usluge TC Truck&Cargo.

“TimoCom to go” omogućuje korisnicima pregled slobodnih tereta ili utovarnih kapaciteta putem mobilnih telefona, dakle – u kretanju, u vrijeme obavljanja posla.

Usluga je testirana u Češkoj gdje se pokazala uspješnom, te je od sada dostupna u cijeloj Europi na 24 jezika.

Korisne informacije u pokretu

Tko se barem jednom nije našao u situaciji da je bio na putu i da je u kratkom roku morao pronaći odgovarajući teret za povratnu vožnju? Istovremeno, na daleko i široko nigdje nije bilo pristupa na TC Truck&Cargo, niti je postojala bilo kakva mogućnost korištenja programa. Upravo u takvim slučajevima TimoCom korisnici od sada mogu dobiti informacije o aktualnim ponudama tereta i tovarnih prostora izravno od širokog kruga poznavaoca branše, i to na svom materinjem jeziku.


Sigurna provjera korisnika moguća bez računala

Kako bi TimoCom korisnici mogli koristiti uslugu tijekom putovanja uz istodobno pridržavanje strogih mjera sigurnosne politike, potrebno je ispuniti samo nekoliko uvjeta: kao prvo, moraju imati pripremljen TimoCom ID i User ID. Nakon toga korisnici sa svojeg autoriziranog broja mobitela zovu na broj +49 211 88 26 88 26, pri čemu moraju paziti da je aktivirano prikazivanje pozivnog broja, i da je njihov broj mobitela unesen u TimoComov Transportni adresar TC Profile . Nakon kratke provjere pozivatelju stoji na raspolaganju stručno osoblje na njegovom materinjem jeziku. Direktor marketinga Christof Thesinga komentira novosti: „Bez obzira u kojoj se situaciji naši korisnici u tom trenutku nalaze, mi ćemo im pomoći, jer usluga je kod nas na prvom mjestu. Kod ove nove mogućnosti također nam je važno da na upite o aktualnim ponudama tereta i tovarnih prostora odgovorimo brzo i sigurno na materinjem jeziku naših korisnika. Kao što je već uobičajeno, ovu uslugu nudimo našim korisnicima na 24 europska jezika, i to bez ikakve naknade. Pored naše inkaso usluge i TimoComm Assist, uz „TimoCom to go“ korisnici naših programa dobivaju značajnu dodanu vrijednost.“

Opširnije o novoj usluzi možete saznati ako kontaktirate korisničku službu burze www.TimoCom.com .