TimoCom proširuje svoju mobilnu uslugu

Uslužni servisi

TimoCom

Nakon što je mobilna usluga TimoCom to go bila uspješno prihvaćena u Eruopi, TimoCom Soft- und Hardware GmbH od 01. kolovoza 2011 nudi svojim korisnicima burze tereta i tovrarnih prostora TCTruck&Cargo praktično proširenje: Pored telefonskih informacija o stanju aktualnih ponuda tereta i tovarnih prostora, stranke sada imaju mogućnost unošenja ponuda vozila u burzu davanjem telefonskog naloga stručnom osoblju TimoComa. Brojnim korisnicima burze tereta poznata je sljedeća situacija: Tijekom putovanja tražite odgovarajući tovar, nalazite se u stisci s vremenom, i upravo u tom trenutku nemate pristup online-burzi. Upravo u takvim slučajevima pomaže usluga TimoCom to go. Stranke ovdje ne dobivaju samo telefonske informacije o aktualnim ponudama tereta i tovarnih prostora, već od sada mogu u vrlo kratkom vremenu dati nalog za unos ponude vozila u TC Truck&Cargo.

Za ovu uslugu vrijedi isti broj korisničke službe kao i do sada: +49 211 88 26 88 26.

Unos ponuda u burzu

Na temelju telefonskog zahtjeva stranke ponude će biti unesene u burzu neposredno nakon razgovora. Prednost ovakvog načina je u tome, što će svi potencijalni poslovni partneri u vrlo kratkom vremenu moći vidjeti detalje o ponuđenom tovarnom prostoru. Za kretanje u akciju, djelatnicima TimoComa potrebne su od strane nalogodavca samo osnovne informacije o željenoj relaciji i opis teretnog vozila. U svrhu provjere podataka stranke trebaju unijeti svoju adresu elektronske pošte u Transportni direktorij TC Profile ili je priopćiti telefonom stručnjacima koji govore njihov materinji jezik. Nakon toga će dobiti potvrdnu e-poštu u kojoj će biti obuhvaćeni svi podaci o odgovarajućem nalogu.

Sigurna provjera korisnika

Kako bi TimoCom korisnici mogli koristiti uslugu tijekom putovanja uz istodobno pridržavanje strogih mjera sigurnosne politike, potrebno je ispuniti samo nekoliko uvjeta: Prije samog razgovora potrebno je pripremiti TimoCom ID i User ID u svrhu osobne identifikacije. Nakon toga korisnici sa svojeg autoriziranog broja mobitela zovu na broj +49 211 88 26 88 26, pri čemu moraju paziti da je aktivirano prikazivanje pozivnog broja, i da je njihov broj mobitela unesen u TimoComov Transportni direktorij TC Profile . Chief Representative Marcel Frings komentira proširenu uslugu: „Unošenjem ponuda vozila u burzu od strane stručnog osoblja pomažemo strankama koje se nalaze na putu. Naši su djelatnici dobro obučeni za unos podataka u ime naših stranaka. Zahvaljujući obsežnom procesu identifikacije, dobivate uvjerenje da se radi uistinu o jednom od naših provjerenih korisnika. Kao što je već uobičajena praksa, TimoCom to go i dalje nudimo na 24 europska jezika. To nas čini jedinim ponuditeljem na tržištu koji aktivno djeluje protiv aktualnog nedostatka tovarnog prostora“Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *