TimoCom novosti: Pretraga po području

Vijesti - svijet

TimoCom burza prijevozaZa  transportnu branšu je početak jeseni istovremeno i uvod za izuzetno unosne poslove. Naime, Sajam „IAA Nutzfahrzeuge“ koji se održao od 25.09.08 do 02.10.08 u Hanoveru, čekao je sa mnogim novostima iz branše. Prije svega je štand B 64 u hali 13 bio vrijedan pažnje: Na štandu TimoCom Soft- und Hardware GmbH su zainteresirani mogli stupiti u direktni kontakt sa ekspertima burze robe kao i da se upoznaju sa burzom tereta i kamiona TimoCom TRUCK & CARGO – vodećim rješenjem za optimalno iskorištenje kapaciteta.

 

Osim toga je posjetioce dočekalo posebno iznenađenje: Traženje po području. Ovu novu funkciju burze tereta su zainteresirani mogli do u detalja da isprobati na dvanaest umreženih PC radnih mjesta. Tisuće posjetioca sajma se uvjerilo da zahvaljujući traženju po području  u okviru burze tereta još brže mogu naći ponude za određena mjesta.

Klijenti TimoComa ili oni koji to žele postati mogu zahvaljujući novoj funkciji proširiti svoju pretragu tereta i/ili kamiona na određenu područje. Rezultati pretraživanja obuhvaćaju ponude u radijusu do 200 km u odnosu na izabrani poštanski broj polazišta i odredišta prema individualno unesenim podacima korisnika. Činjenica da ovaj modul nije namijenjen isključivo mjestima koja se nalaze na tromeđama, što se vrlo brzo pokazalo tijekom mnogih razgovora na sajmu.

Tijekom osam sajamskih dana mnogobrojni eksperti iskoristili su priliku da se  informiraju o novostima kod eksperata iz oblasti transporta TimoComa. Onima koji zbog drugih obaveza nisu bili u mogućnosti da posjete štand TimoComa na sajmu „IAA Nutzfahrzeuge“ na raspolaganju stoji stranica www.timocom.com sa interesantnim informacijama o vodećoj burzi tereta i kamiona.