TimoCom i na mobitelu

Uslužni servisi

TimoCom smartphone AppTvrtka TimoCom Soft- und Hardware GmbH predstavila je povodom početka ovogodišnjeg sajma IAA u Hanoveru svoju novu aplikaciju namijenjenu mobitelima- Transportni Barometar App.

Korisnici od sada mogu bilo kada i bilo gdje pregledati aktualno stanje na tržištu cestovnog prometa.

Ideja o razvoju ove smartphone-aplikacije logično je proistekla iz aktualnih kretanja u svijetu telekomunikacija i na tržištu transporta i logistike.

 

Korisnici aplikacije Transportni Barometar imaju izravnu korist od opsežnih tržišnih podataka koje TimoCom, kao lider na europskom tržištu burzi tereta i utovarnih prostora u sekundi pruža na raspolaganje. Do 230.000 ponuda tereta i tovarnih prostora dnevno od preko 75.000 korisnika procjenjuju se za Transportni Barometar, te se prenose na smartphone u gotovo realnom vremenu.

Tako ova mala aplikacija postaje snažan instrument istraživanja cijena na tržištu, a korisnici aplikacije mogu odmah reagirati na ponudu i potažnju kapaciteta tereta i tovarnih prostora.

TimoCom već radi i na unaprijeđenju svoje nove aplikacije, tako da u skorije vrijeme možemo očekivati Transportni Barometar Pro, pojačan dodatnim naprednim opcijama.


TimoCom smartphone App


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *