TimoCom: 100 dana usluga putem mobilnog pristupa

Uslužni servisi

TimoCom mobilni pristup

Na sajmu IAA u Hannoveru u rujnu prošle godine TimoCom je predstavio mobilni pristup svojim servisima. Prva bilanca mobilnih usluga TimoCom-a objavljena je ovih dana.

Nakon 100 dana tijekom kojih su korisnici putem svojih tableta ili pametnih telefona mogli pristupiti svim servisima TimoCom-a primjetan je značajan porast “mobilnih” korisnika oduševljenih novim mogućnostima. Već u prvim tjednima omogućen je mobilni pristup za više od 1500 korisnika u Njemačkoj, a trend se širi i u drugim zemljama, osobito u Mađarskoj i Sloveniji.

O ovim uspjesima TimoCom-ov glasnogovornik Marcel Frings kaže: “Besplatna aplikacija transportnog barometra osjetno rasterećuje transportne profesionalce u njihovoj radnoj svakodnevnici. Kada naši korisnici na putu traže povratni teret ili mogućnosti skladištenja, moraju pronaći mjesta za kamion ili pružatelja prijevoznih usluga, jednostavno se prijave u aplikaciju preko tableta ili pametnog telefona.”

Tvrtka “Spezialtransporte Werner Rinklef” iz mjesta Wilnsdorf koristi ove mobilne usluge od prvoga sata. Vlasnik Werner Rinklef odmah je uvidio prednosti mobilnog pristupa: “Budući da smo moja supruga i ja stalno na putu s kamionom, poslove obavljamo i izvan ureda, npr. zahvaljujući aplikaciji na našem tabletu pronalazimo terete. Nedavno smo bili na autocesti i prihvatili nalog za teretom, pri čemu smo transportirali prevelik i prazan spremnik kiseline. Njega je moja supruga pronašla kao suvozačica dok sam ja prevozio dijelove za stari nalog. Mislim da je odlično što aplikacija na tabletu funkcionira baš kao i na računalu. Teoretski, sada imamo mogućnost utvrđivanja naloga preko burze tereta i za sljedeći dan, i to dok kuhamo ili gledamo TV.”

Osim prednosti koje pruža ovaj mobilni pristup, on je i iznimno siguran: prilikom prijave u TC Login, korisnik mora navesti i poseban PIN. Bez dodatnog PIN-a “mobilnog” korisnika, pristup uslugama TimoCom-a nije moguć.


TimoCom mobilni pristup