TC eBid već nakon dvije godine savršeno funkcionira

Uslužni servisi

TimoCom eBid

TimoComova platforma za natječaje izbor je sve većeg broja korisnika u Europi

TC eBid je odrastao: Od 01.10.2009. godine, posao sve većeg broja korisnika iz industrije i trgovine te špeditera bitno je ekonomičniji i jednostavniji zahvaljujući online-platformi za transportne natječaje iz čitave Europe tvrtke TimoCom Soft- und Hardware GmbH. Tome u prilog jasno govori broj od preko 8.800 uspješno provedenih međunarodnih transportnih natječaja.

Više od 360 natječaja mjesečno

Platforma koju je nagradio BMEnet, tvrtka-kći društva BME (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.), u prvih dvanaest mjeseci realizirala je 3.100 natječaja. S drugim jubilejem, TC eBid već bilježi preko 8.800 natječaja na 19.000 međunarodnih relacija. To odgovara brojci od 366 natječaja mjesečno. Nije čudno da u međuvremenu preko 2000 poduzeća – od velikih igrača do malih poduzetnika – raspisuje natječaje preko ove aplikacije. U današnje su vrijeme mogućnost planiranja i ekonomičnost temeljne pretpostavke za dobro uhodano poslovanje. Dugoročno planiranje naloga od izuzetne je važnosti, osobito na transportnom tržištu koje podložno čestim oscilacijama.

 

Natječaj u samo tri koraka

Pod sloganom „Već danas misliti na sutra” , platforma za natječaje nudi kako strankama iz industrije i trgovine i špediterima koji raspisuju natječaje, tako i pružateljima usluga transporta onu odlučujuću prednost u ostvarivanju poslovnih mogućnosti i konkurentnosti. Velika prednost TC eBid-a jednostavnost je njegove primjene. Po svakom raspisu može se doći do 30.000 provjerenih pružatelja transportnih usluga. Važno: ponuditelji međusobno ne vide ponude drugih zainteresiranih – na taj način je spriječen rat cijenama. Čitavi proces je elektronički obuhvaćen, te dokumentiran na lako razumljiv način. Kompleksne tablice, zastarjeli popisi adresa ili dugotrajni telefonski razgovori nisu više potrebni niti jednoj strani u postupku.

Sam natječaj provodi se u samo tri koraka, te ga se prema potrebi može oblikovati vrlo fleksibilno. Bez ikakvog problema može se razvrstavati po “težini/zapremnini”, te istovremeno tražiti više cijena po relaciji. Osim toga, cijene mogu biti navedene i “po transportu ili po kilometru”, kao i “po jedinici” poput “utovarnog metra ili palete”.

Marcel Frings, TimoComov Chief Representative, obećava da se tvrtka neće odmarati na lovorikama: ”Svakodnevno radimo na poboljšanju kvalitete naše platforme za natječaje, kako bi ona pružala upravo one ekonomske prednosti koje korisnici i priželjkuju. Sve podređujemo tome da strankama pružimo nove praktične mogućnosti, a ne nepotrebne funkcionalnosti. A u skoroj budućnosti, sasvim sigurno, moći ćete se veseliti brojnim pozitivnim iznenađenjima.”Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *