TC eBid – nove mogućnosti burze TimoCom

Uslužni servisi

TC eBid - TimocomU transportnoj i logističkoj branši Europe pojavljuje se mala senzacija. Od 01. listopada 2009. TimoCom Soft- und Hardware GmbH nastupa na tržištu sklapanja dugoročnih transportnih ugovora sa svojom platformom za natječaje TC eBid. Svi sudionici u transportnom i logističkom lancu ovdje imaju mogućnost objave natječaja i davanja ponuda. Korist od toga imat će špediteri, vozači kao i nova ciljna grupa industrijskih i komercijalnih klijenata.

TC eBid je platforma za natječaje i logična posljedica platforme za trenutne ponude –TC Truck&Cargo. TC eBid je tržišni proizvod koji dugoročno ugovorno poslovanje između poduzeća i davatelja usluga dotovara i kompletnih utovara čini osjetno jednostavnijim i ekonomičnijim. Prednosti za klijente TC Truck&Cargo leže u mogućnosti angažiranja u ugovornom poslovanju i opciji besplatnog postavljanja ponuda u TC eBid. Značajni doprinos predstavlja, naročito u sadašnjem trenutku, činjenica da klijenti Truck&Cargo time mogu još bolje iskoristiti kapacitete i povećati ekonomičnost.

TC eBid klijenti, sa svoje strane, mogu poslati dugoročne ili projektno vezane upite za transport trenutnom broju od oko 30.000 provjerenih uslužnih poduzeća iz cijele Europe. Osim toga svi prijavljeni naručitelji transportnih usluga dobivaju besplatan pristup europskom transportnom imeniku TC Profile® kao i modulu za proračun TC eMap.

TC eBid je isto toliko jednostavan i siguran za uporabu kao i TC Truck&Cargo i također dostupan na 24 jezika. Kao i u slučaju TC Truck&Cargo, TimoCom ne sudjeluje u realizaciji ugovora i služi isključivo kao tehnički posrednik. Poduzeća koja raspisuju natječaje plaćaju mjesečnu fiksnu cijenu od 119,90 € uvećanu za naknadu u visini od 50,00 € za svaku objavljenu relaciju. Marcel Frings, rukovoditelj odjela za vođenje ključnih klijenata i odgovorna osoba za TC eBid smatra orijentiranost ka potrebama klijenata središnjim čimbenikom uspjeha TimoComa: “TimoCom dolazi iz branše, TimoCom razumije branšu. To je razlog zbog kojeg poznajemo potrebe transportnog sektora . TC eBid-om smo razvili logičnu dopunu naše platforme za trenutnu trgovinu TC Truck&Cargo. Sretni smo što već postojećim klijentima, zahvaljujući ovoj platformi, možemo otvoriti novo polje poslovanja. Sveukupno, svim učesnicima sektora transporta i logistike na taj način nudimo nov i efikasan proizvod, koji će i aktivnosti u dugoročnom transportnom poslovanju optimizirati i učiniti efikasnijim“.

Pristup programu TC eBid putem interneta kao i daljnje informacije mogu se jednostavno dobiti putem sigurnog preuzimanja s adrese www.timocom.com.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *