Sigurnost poslovanja s burzom TimoCom

Uslužni servisi

TimoComSponzorirani članak – Klijenti koji slabo plaćaju u aktualnoj gospodarskoj situaciji vrlo brzo ugrožavaju cjelokupno postojanje poduzeća.  Pritom je naročito u branši transporta poznat problem loših isplatitelja.  Za burze tereta i kamiona to znači da po pitanju kvalitete mora nuditi više od funkcije ” oglasne ploče”.Lider na tržištu burzi tereta i kamiona TimoCom Soft- und Hardware GmbH izmislio je inteligentnu sigurnosnu mrežu, kako bi svojim klijentima ponudio visoku kvalitetu kod uporabe burze TimoCom TRUCK & CARGO.

Uporaba burze tereta i kamiona je za mnoga poduzeća neophodan instrument. Tek pomoću nje špediteri i prijevoznici mogu optimizirati iskorištenost svojih kapaciteta. Pojedini poduzetnici se ipak daju zavesti besplatnim ili povoljnim burzama utovara. Pritom je poznato da je tamo „crnim ovcama” jako dobro. TimoCom Soft- und Hardware GmbH svoje članove detaljno stavlja pod lupu. Novi klijenti prije prijema u bazu podataka TimComa bivaju podrobno provjereni po pitanju solventnosti. Np. TimoCom unaprijed vrši redovito pouzdane provjere zaduženja, poslovanja kao i gospodarstvenih informacija poduzeća.  Osim tzv. provjere boniteta, vrši se provjera iskustva i ugleda poduzeća kao dio ukupne ocjene. Kao izvanrednu uslugu, burza tereta i kamiona u Europi također nudi svojim klijentima i svoj biro za naplatu kao osiguranje.

Pravnik TimoComa Alexander Oebel kaže o tome: „Najbolje osiguranje za klijenta je burza koja nudi visoki stupanj sigurnosti.  Najvažnije za sigurnost i kakvoću jedne burze tereta i kamiona je pritom, ozbiljnost njenih učesnika. Jer, onaj koji posluje, mora se moći osloniti na svoje partnere. To je razlog što uvijek unaprijed vršimo provjeru jeli poduzeće duže postoji i jeli već uspješno posluje. I konačno, interesenti dobivaju pristup našoj burzi samo ukoliko posluju na tržištu uspješno više od šest mjeseci.

Kontrola kvalitete TimoComa se međutim tu ne zaustavlja. I nakon potpisivanja ugovora, TimoCom drži pod budnim okom svoje klijente po pitanju morala plaćanja i općeg ponašanja. Osim toga se postojeći klijenti motiviraju da nepravilna događanja kod uporabe burze odmah prijave. Klijenti koji se više ne pridržavaju pravila igre i/ili ne vrše podmirivanje potraživanja, brzo bivaju onemogućeni u uporabi programa!
Osim provjere boniteta i Customer Controllinga, TimoComova sigurnosna mreža obuhvaća i značajnu investiciju u najsuvremeniju IBM i Oracle tehnologiju! Klijenti TimoComa dobivaju tako pristup High-Tech platformi najviše klase, koja vam omogućava brz i siguran rad. Odlučujući sigurnosni aspekt kod TimoComa je da klijenti kod pristupa burzi ne dobivaju kombinaciju korisničkog imena i zaporke koja može biti ukradena. Štoviše, jednom učitavate sigurnosni ključ koji se zove TC Login i nakon instaliranja i aktiviranja putem svog računala imate udobni, sigurni pristup sustavu. Neautorizirani pristupi su apsolutno nemogući!
Čak u nevjerojatnom slučaju, da prirodna nepogoda uništi računalni centar u Njemačkoj centrali, već postoji potpuni Backup-sustav!  No sustav se nalazi dovoljno daleko da burza tereta i kamiona može nastaviti neometano s radom. No ovakav najgori scenarij se ne bi trebao desiti. Alexander Oebel: „Naš moto glasi „Povjerenje je dobro – Kontrola još je bolja!“ To znaju i naši klijenti! Nalazite se u jako dobrim rukama i profitirate u branši zahvaljujući ugledu, kao da posjedujete „žig o kvaliteti”. Mi smo ponosni na to i time motivirani da zahtjeve o kvaliteti naših klijenata i u buduće održavamo na najvišoj razini!
Više informacija o TimoCom TRUCK & CARGO potražite na www.timocom.com .Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *