Serija T osvojila nagradu “Kamion godine” u Sloveniji

Vijesti - svijet

Renault serija T - kamion godine 2014. u Sloveniji

Nova Renaultova serija T osvojila je nagradu “Kamion godine” za 2014. godinu u Sloveniji na svečanosti održanoj u Celju u Sloveniji. Natjecanje tradicionalno organiziraju dva magazina o prijevozu čiji su čitatelji glasali za nominirane kamione.

Čitatelji časopisa “Transport” i “Mehanik in Voznik” te glasači na internetu imali su priliku glasati za nagradu “Kamion godine 2014.” tijekom razdoblja od dva mjeseca. Od 4.125 glasača koji su glasali za sve 3 marke, serija T odnijela je prvu nagradu s 38% glasova.

Dodjela nagrade kamiona godine 2014. u Sloveniji

“Izuzetno nam je drago što su glasači prepoznali sve prednosti nove serije T jer je ona razvijena s ciljem stvaranja sveobuhvatnog prijevoznog sustava kako za vozača, tako i za vlasnika”, kaže Dušan Mavrič, direktor grupe za Sloveniju i Hrvatsku te dodaje: “Renaultova serija T kamiona dizajnirana je kako bi ponudila prijevozničkim poduzećima savršenu ravnotežu između uštede na gorivu i života u vozilu. Sa svojom aerodinamičnom kabinom, razvijenom i testiranom u zračnom kanalu, serija T spaja učinkovitost i nisku potrošnju goriva s udobnošću i prestižom – sve to u jednom novom vozilu. Također ima poboljšano upravljanje s novim Euro 6 motorima te sasvim novu kabinu. Ova je nagrada priznanje za veliki iskorak koji je učinio Renault sa svojim proizvodima i uslugama te bih želio zahvaliti svima koji su glasali što su svoj glas dali Renaultovoj seriji T.”

Svečanost dodjele nagrada održana je u četvrtak, 11. travnja 2014., na izložbi gospodarskih vozila u Celju u Sloveniji.

{oglas}