Sava – nove dimenzije teretnih guma

Vijesti - svijet

Sava teretne gume Avant 4, Orjak 4 i Cargo 4

Sava, članica korporacije Goodyear, povećala je ponudu guma svoga teretnog programa s nekoliko novih dimenzija.
Obzirom na namjenu, Sava nudi gume Avant 4 namijenjene uporabi na upravljačkoj osovini, gume Orjak 4 za pogonsku osovinu, te Cargo 4 za montažu na prikolice. Gume Avant 4 i Orjak 4 od sada su dostupne u 5 dimenzija – novost u ponudi su dimenzije 295/60R22,5 i 315/60R22,51. Gume Cargo 4 dostupne su od sada u 2 dimenzije – nova dimenzija je 385/55R22.5.2.

Sve gume Avant 4, Orjak 4 i Cargo 4 nose oznaku M+S, a namijenjene su uporabi u međunarodnom ili regionalnom prijevozu.

Svojstva Sava guma za teretna vozila:


  • Gume Avant 4 odlikuje smanjeno i ravnomjerno trošenje, što im omogućuje velik broj prijeđenih kilometara. Gume Avant 4 također dobro prijanjaju, efikasne su pri kočenju na mokrome, stvaraju malu buku kotrljanja, omogućuju lako upravljanje i stabilnost u zavojima.
  • Gume Orjak 4 dobro prijanjaju, odlikuju ih izvrsne karakteristike pri kočenju na mokrim površinama, tihe su i imaju mali otpor kotrljanja, ravnomjerno se troše i otporne su na oštećenja.
  • Gume za prikolice Cargo 4 najnoviji su član obitelji. Cijenom su konkurentne, odlikuje ih dug vijek trajanja, omogućuju dobro prijanjanje na mokrim površinama i velike mogućnosti obnavljanja.