S novim brojem Transporta u Novu 2009.

Riječ urednika

Transport magazin br.6Pod sloganom “Čitajmo Hrvatsko!” u subotu 03. siječnja na kioske je stigao novi, šesti broj revije o gospodarskim i flotnim vozilima, vozačima i cestovnom prijevozu – Transport. Ova specijalizirana revija koja osim komercijalnih vozila jedina u Hrvatskoj obrađuje problematiku flotnih vozila, tj. osobnih vozila zanimljivih firmama, i ovog puta svojim čitateljima donosi pregršt zanimljivih testova i informacija.

 

Iz sadržaja atraktivno dizajniranog broja na 84 stranice izdvojiti ćemo testove Scanie R480 Highline, zatim test zanimljivog gradskog autobusa Volvo 7700, te testove VW Craftera i putničke izvedbe Peugeot Partnera, kao i maraton testove Hyundai Tucsona i Renault Kangooa. U rubrici Vozili smo novi Transport donosi novu generaciju Mercedes Travega s Powershift mjenjačem, novu Toyotu Hilux, te novi Renault Megane. Od reportaža Transport donosi opširno izvješće o posjeti tvornici legendarnog Unimoga i njihovom testnom poligonu, te nastavak priče o prošlogodišnjem sajmu transporta u Hannoveru. Ovog puta na redu su priključna vozila. Tu je i velika šokantna tema napravljena zajedno s Centrom za vozila Hrvatske o katastrofalnom stanju teretnih vozila koja se voze našim cestama, a i ovog puta novinari Transporta napravili su analizu isplativosti ugradnje plinske instalacije u automobil.

Naravno, tu su i redovite rubrike vijesti, modelarstvo i povijest, koja ovog puta govori o razvoju Mercedesovih lakih transportera. Magazin Transport pokrenuo je zajedno s Poslovnim dnevnikom izbor TransportBest, gdje biraju najbolja komercijalna i flotna vozila u osam kategorija: kamion, autobus, van, prikolica/poluprikolica, kombi, taxi, flotno vozilo i poslovna limuzina.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *