Renault Trucks – logistika F1 tima Sauber BMW

Vijesti - svijet

renault premium - sauber teamKao ključni elementi logistike Formule 1, kamioni prevoze trkaće automobile i opremu F1 na svim svjetskim utrkama tijekom sezone. Renault Trucks osnažuje svoju prisutnost u paddocksima postavši ekskluzivni dobavljač kamiona za Peter Sauberov F1 tim preko švicarske tvrtke Thomann Nutzfahrzeuge AG koja je potpisala partnerstvo.

Tijekom čitave sezone 4 tegljača Magnum 520.18 4×2, 8 tegljača Renault Premium Route 460.18 4×2, 2 kamiona šasije Renault Premium Route 460.26 6×2 i jedan Renault Midlum 300.12 4×2 osiguravat će logistiku tijekom 9 Grand Prix svjetskog prvenstva koje će održati u Europi.

Izlog tehnologije i izvrsnosti u automobilizmu, Formula 1 je uvijek koristila kamione za instaliranje svojih paddocka i za prijevoz trkaćih automobila i opreme po cijelome svijetu. Renault Trucks je osnažio svoju prisutnost u ovoj disciplini preko svog partnera Thomann Nutzfahrzeuge AG, službenog dobavljača kamiona za Tim F1 od Peter Saubera za europsku sezonu 2010, koja počinje 09.05. Grand Prixom u Španjolskoj.

sauber team logistic fleet

Na slici: Logistička flota tima Sauber BMW

Potpisano od strane švicarske tvrtke Thomann Nutzfahrzeuge AG, ovo će partnerstvo osigurati nabavu 15 Renault Trucks kamiona, kao i pojavljivanje naziva švicarske tvrtke kao službenog dobavljača tima F1. Koncept ove obiteljske tvrtke osnovane 1995 sastoji se od pružanja usluga njenim klijentima 24h na dan i 365 dana u godini. Njezin slogan glasi: “Fleksibilnost: naša snaga, vaš dobitak”. Ova filozofija zavela je i g.Peter Saubera, vlasnika tima: “Biti sposoban brzo reagirati i to sa inovativnim rješenjima temelj je Formule 1. Također je temeljno bitno imati pouzdane kamione visoke kvalitete. Nadamo se plodonosnom partnerstvu”.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *