Renault Premium Route Truck Racing – specijalno izdanje s okusom utrke

Predstavljamo

Renault Premium Route Truck Racing

Nakon ekipne titule europskog prvaka 2010. godine, tvrtka Renault Trucks lansirala je specijalno izdanje vozila Renault Premium Route “Truck Racing”, te na taj način podijelila ovaj uspjeh sa svojim vjernim kupcima. Vozač neće samo moći uživati u svojstvenim performansama jednog Renault Premium Route i smanjenoj potrošnji, nego će moći uroniti u svijet u kojem dominiraju elementi utrke.

 

 

Ti elementi se odnose na vanjsku dekoraciju “Renault Trucks Racing” sa crvenim štitnikom od sunca, kožni upravljač, specifične navlake za sjedala i tepihe. Svako vozilo također se ističe natpisom “Europski timski šampion”. Drugim riječima – ovo je sasvim jedinstveno vozilo koje neće proći neprimijećeno na cesti.

Ova izvedba vozila Renault Premium Route, koje je poznato po svojim performansama na cesti i niskoj potrošnji, dostupna je kao tegljač pogonske konfiguracije 4×2 (ili 6×2 za tržište Velike Britanije), te je opremljena motorom DXi11 460 KS i automatiziranim mjenjačem Optidriver.

Elementi iz svijeta utrka dominiraju vanjskim dizajnom: oznaka “01” koja simbolizira naslov europskog prvaka jasno je vidljiva na prednjem dijelu i na vrhu bočnih vrata. Trapezne pregrade zraka, smještene između dva prednja fara, podsjećaju na Renault Premium Racing koji je svojim originalnim i oštrim dizajnom ostavio izrazito snažan dojam u prošloj Truck Racing sezoni. I na kraju, aluminijski naplatci, zajedno s logom “Renault Trucks Racing” i logom partnera “MKR Technology”, daju ovom vozilu natjecateljsku vjerodostojnost. U kabini je isti osjećaj – posebno dizajnirane sive presvlake za sjedala s logom Renault Trucks Racing, kao i upravljač u crvenoj koži, pružit će vozaču osjećaj da upravlja vrlo specijalnim vozilom budeći pri tome natjecateljski duh i atmosferu utrke.

Osim galerije fotki koju možete ovdje pregledati, priredili smo vam i jedan desktop wallpaper ovog kamiona u widescreen rezoluciji 1600×900 px.


 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *