Vozni park RALU

RALU Logistika- nova članica farmaceutske logističke mreže PLAN Europe

Vozni park RALU

Hrvatska tvrtka Ralu Logistika od danas je članica PLAN Europe. Plan Europe je udruga velikih logističkih kompanija (7 njih) koje posjeduju 900 vozila i 5 cross-dock terminala i teritorijalno su podijeljene s ciljem podrške farmaceutskoj industriji na području cijele Europe. 

ZAGREB, 09.12.2014. – Mreža PLAN Europe (Pharma Logistics Alliance Network) dobila je novog člana, hrvatsku tvrtku RALU Logistika. Osim nje, mrežu sačinjavaju logističke tvrtke iz Danske, Belgije, Poljske, Francuske,  Irske i Španjolske. Zajedno ove tvrtke pokrivaju područje čitave Europe

Zvonimir Šćurec, predsjednik Uprave Ralu Logistika izjavio je: „Ralu u posljednje vrijeme bilježi značajan rast u prijevozu i logistici farmaceutskih proizvoda što ujedno potvrđuje fokusiranost naše kompanije na prijevoz visokovrijednih i zahtjevnih roba, ali i na suradnju s klijentima najviših kvalitativnih i sigurnosnih zahtjeva“.

Tvtke članice ove mreže obvezale su se na uvažavanje posebnih čimbenika vezanih uz sigurnost, validaciju opreme, temperaturne uvjete i slično.  Osim na europskom području, PLAN Europe djeluje i u zemljama bivšeg SSSR-a i na području sjeverne Afrike.