Prvih godinu dana

Riječ urednika

Prošlo je točno godinu dana od pisanja prvih konkretnih članaka stranice www.hr-kamioni.com.

Nakon nekoliko vijesti prevedenih s engleskog jezika, napisan je i prvi vlastiti članak nastao istraživanjem više izvora s interneta – Povijest titule Kamiona godine , do sada i jedan od najčitanijih. Istoga dana (22.06.2007.) objavljen je i članak Dekoracije – novo lice kamiona. Tako je to izgledalo u početku. Do sada je napisano mnoštvo članaka, u pravilu su među najčitanijima upravo članci vlastite proizvodnje (foto reportaža iz USA, razgovor s vozačicom Anom Kosturić).

Promijenili smo tri dizajna stranice, dva forum-enginea. Uz forum su bila vezana i prva razočaranja, zbog jednog neuspjelog programerskog zahvata ostali smo bez foruma na kojem se tek “nakvrcalo” nešto zanimljivih rasprava.

Imali smo i jedan nagradni natječaj vezan uz dekoracije na kamionima, dobitnik nagradnih web-stranica i jednogodišnje reklame u vrhu desnog stupca je tvrtka “Peretić” d.o.o. iz Karlovca.

Najavljeno pokretanje web-shopa oznaka i dekoracija odgođeno je (na žalost) do daljnjeg.

U međuvremenu je sustav unaprijeđen nekim tehničkim novotarijama poput dodatka za prikaz sličnih sadržaja, mapom web-a i još nekima koje ne možete niti primjetiti, a pomogli su u pouzdanom funkcioniranju stranice.

Posjeta… Svakodnevno stotinjak ljudi, najviše do sada 447 u danu (dan kada je objavljen članak o burzi TimoCom , novom sponzoru stranice). Sasvim solidno za ovakvu specijaliziranu stranicu.

Nadamo se da ćemo i tijekom sljedećih mjeseci i godina opravdavati vaš interes za ovu stranicu.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *