Prvi Renault T s Euro 6 motorom u Hrvatskoj

HR vijesti

Prvi T-range Euro 6 u Hrvatskoj - primopredaja

U četvrtak 19. prosinca u prostorima Volvo Group Croatia d.o.o. isporučen je prvi Renault T-range s Euro 6 motorom u Hrvatskoj.

Radi se o novom modelu, T-seriji s 11 litarskim motorom od 460 KS sa sleeper (niskom) kabinom. Serija Renault Trucks T dizajnirana je tako da prijevozničkim tvrtkama nudi savršeni balans između uštede goriva i života u vozilu. Svojom aerodinamičnom kabinom, koja je razvijena i testirana uz pomoć zračnog tunela, serija T objedinjuje učinkovitost i nisku potrošnju goriva s udobnošću i prestižem u jednom novom vozilu. Također, nudi i poboljšani pogon s novim Euro 6 motorima i potpuno novu kabinu.

Mnogi od Renault Trucks kupaca prepoznali su sve prednosti nove T serije, a neka vozila su već isporučena i ovdje u Hrvatskoj. Mi ipak izdvajamo jednu isporuku, a radi se o isporuci prvog Euro 6 vozila poduzeću Natron produkt d.o.o. Natron produkt d.o.o. je poduzeće koje se bavi proizvodnjom kartonske ambalaže te prijevozom iz Svetog Ivana Žabno.

Kamion je preuzeo direktor poduzeća Natron Produkt d.o.o., gospodin Nenad Bošnjak koji je prilikom primopredaje istaknuo kako je vlasnik 6 Renault kamiona i kako već 15 godina blisko surađuje s Renault Trucks-om. Mi nadodajemo da je gospodin Bošnjak jedan od prvih kupaca Renault kamiona uopće jer je svoju odluku o kupnji obznanio na dan kada je nova gama Renault kamiona predstavljena javnosti, 16. lipnja 2013. godine u Lyonu.

Vjerujemo da će novi Renault ispuniti sva očekivanja i biti učinkovit na cesti te da će istovremeno učiniti vlasnika i vozača ponosnim.

Prvi T-range Euro 6 u Hrvatskoj

{oglas}

{oglas}