Poznato ime, potpuno novi sadržaj

Uslužni servisi

TimoCom proširuje TC eMap “tracking” funkcijom

TimoCom eMap novosti

Krajem prošle godine ponuđač vodeće europske burze tereta i tovarnih prostora TimoCom Truck&Cargo stavio je na tržište burzu skladišnih prostora, koja je već u startu bila najveća u Europi. U lipnju ove godine, TimoCom će objaviti svoju sljedeću inovaciju: poduzeće je u potpunosti preuredilo svoj modul za određivanje i kalkulaciju ruta TC eMap, proširivši je ujedno i funkcijom praćenja vozila (tracking). Ovo na prvi pogled malo proširenje, pažljivim promatranjem pokazuje se kao senzacija. Po prvi puta se u TC eMap pokazuju podaci različitih, inače međusobno nekompatibilnih sustava telematike.

Na taj način korisnici TimoComa će u buduće moći jednim pogledom pratiti vlastita, ali i tuđa vozila. Tamo gdje se ranije moralo klikati simo-tamo između različitih portala i aplikacija, sada su pregledno i u samo jednoj aplikaciji obuhvaćeni najvažniji europski ponuđači telematike. Mukotrpno i vremenski zahtjevno telefoniranje također pripada prošlosti. Kompletno rješenje za transportnu branšu Pomoću novog TC eMap , TimoCom je sada definitivno postao “jedan za sve” ponuđač .

Poduzeće iz Düsseldorfa sa svoje tri online-platforme za tržište trenutnih usluga, za ugovorno tržište i skladišne površine svih vrsta, pokriva sveukupne potrebe objavljivanja natječaja za transportnu branšu. U novom TC eMap također se krije velika efikasnost. Tako pored rješenja za praćenje vozila ostaju i već poznate mogućnosti kalkulacije troškova i planiranja ruta. Ovaj cjelokupni paket govori jasno: tko želi raditi u transportnoj i logističkoj branši na učinkovit način, uz uštedu vremena i troškova, ne treba ništa drugo osim TimoComa.

Više informacija o TimoComu naći ćete na www.timocom.com.hr.