Pomoć stanovnicima općine Gunja

Vijesti

Volvo Group Croatia: prijevoz humanitarne pomoći u Gunji

Povodom proteklih božićnih i novogodišnjih blagdana, Volvo Group Croatia fokusirala se je na akciju solidarnosti sa stanovnicima općine Gunja, područja koje je 2014. teško stradalo u poplavama.

“Ovakva donacija je u skladu s Volvo filozofijom, a to znači da u takvim i sličnim inicijativama Volvo ima vrlo dugu tradiciju. Izuzetno nas raduje da i mi ovdje u Hrvatskoj u možemo na takav način pomoći onima kojima je naša pomoć potrebna.” riječi su Dušana Mavrića, direktora klastera Hrvatska-Slovenija.

S željom da stradalnicima općine Gunja uljepšaju blagdane, Volvo Group Croatia donirala je novčana sredstva za 20 obitelji kojima je pomoć bila najpotrebnija. Osim ove samostalne akcije, grupacija je sudjelovala i u akciji Radija 101 pod nazivom “Blagdani u Gunji”, koji je za više od 400 tamošnje djece organiziralo koncert grupe “Vatra” i kazališnu predstavu “I drvo je bilo sretno”. Djecu je posjetio i Djed Božićnjak te im podijelio poklone, a prijevoz svih darova od Zagreba do Gunje organizirao je Volvo. Ova vrijedna humanitarna akcija realizirana je 20. prosinca 2014.


Djeca Gunje i sudionici humanitarne priredbe Radija 101