Početak rada Emil Frey Auto Centra

HR vijesti

ZAGREB, 15. siječnja 2014. – U Zagrebu s radom započinje novi prodajno-servisni centar Emil Frey Auto Centar. Na adresi Kovinska 5, na 4300 četvornih metara prostire se, izložbeno-prodajni prostor za Mercedes-Benz i Smart osobna vozila, moderno opremljena servisna radionica, skladište rezervnih dijelova i autopraonica.

Heinz Scheiter, direktor tvrtke Star Import

Osim osobnih vozila, u Emil Frey Auto Centru moći će se naručiti kamionski program, laki dostavni program Mitsubishi Fuso i Mercedes-Benz te mini, midi, gradski, prigradski i turistički autobusi.

Uz uslugu prodaje i servisiranja te kupnje originalnih rezervnih dijelova i opreme, stručno osoblje Emil Frey Auto Centra kupcima će pružiti savjet vezan uz kupnju, financiranje i osiguranje vozila putem Mercedes-Benz Leasinga, a kupci će moći odabrati i proizvode iz Mercedesovog Apparel and Lifestyle Accessories programa.

„U skladu s tradicijom tvrtke Emil Frey, usluga Emil Frey Auto Centra fokusirana je na kvalitetu i zadovoljstvo kupaca. Emil Frey Auto Centar u svojoj ponudi imat će sva Mercedesova i Smart vozila, a kupci već mogu naručiti najnovije modele – Mercedes GLA SUV-a te novu Mercedesovu C klase službeno predstavljene na sajmu automobila u Detroitu”, izjavio je Ante Duvančić, direktor Emil Frey Auto Centra. „Dolazak na hrvatsko tržište vidimo kao dugoročnu investiciju. Bit će ovo izazovna godina, no vjerujemo u poslovne prilike i razvoj tržišta u Hrvatskoj u čemu će, osim postojećih maloprodajnih partnera, uvelike pridonjeti i Emil Frey Auto Centar. Da ima prostora za rast najbolje govori podatak da je u Hrvatskoj tijekom 2013. prodano 638 Mercedes – Benz osobnih i gospodarskih vozila što je u odnosu na 2012. rast od 72 posto“, izjavio je Heinz Schneiter, direktor tvrtke Star Import, generalni distributer za Daimler AG u Hrvatskoj.