Novi Volvo Truck Centar u Zagrebu

HR vijesti

Volvo Truck Centar ZagrebU petak 6.11.2009 otvoren je novi, najveći u zemlji, Volvo Truck Centar u Zagrebu. Nova lokacija Volvo Truck Centra nalazi se na čvoru Zagreb-Lučko, na križanju najvažnijih cestovnih puteva u Hrvatskoj. U novoj zgradi pod istim krovom posluju i Volvo Construction Equipment, Volvo Bus te Volvo Financial Services International.

Novi centar kupcima će pružiti kompletnu paletu proizvoda i usluga, počevši od prodaje kamiona, originalne Volvo usluge, originalnih Volvo dijelova te drugih poslovnih rješenja koje transportnim kompanijama donose znatne uštede u poslovanju.

„Proširenje palete naših usluga te podizanje usluga na višu razinu kao i približavanje našim kupcima temelj je naše strategije. Naše ambicije su da prodajnu i servisnu mrežu neprestano razvijamo, a u skladu s tim ambicijama danas otvaramo novi Volvo Truck centar u Zagrebu”, rekao je Mikael Benzow, direktor postprodaje i razvoja servisne mreže, Europska divizija Volvo Truck Corporation, koji je prisustvovao na svečanosti otvorenja.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *