Novi Scanijin prodajno-servisni centar u Zagrebu

HR vijesti

Scania novi centar u ZagrebuU petak 22. siječnja Scania Hrvatska d.o.o. svečano je otvorila svoj novi prodajno-servisni centar. Otvaranju su prisustvovali neki politički predstavnici i velika većina renomiranih hrvatskih gospodarstvenika.

Također, otvaranju je prisustvovao i g. Fredrik Vahlquist, švedski veleposlanik u Hrvatskoj te Anders Grundströmer, izvršni regionalni direktor Scania CV AB.

Centar se nalazi na adresi Karlovačka cesta 96, 10250 Lučko, na samom sjecištu glavnih prometnica grada Zagreba i obilaznica koje vode na ulaze svih hrvatskih autocesta.

Odgovarajući na potrebe tržišta Scania Hrvatska d.o.o. je novim prodajno-servisnim centrom svojim strankama omogućila usluge prodaje i servisa na 12.600 četvornih metara koji zadovoljavaju najzahtijevnije europske standarde.

Uz izvrsno opremljenu radionicu koja zadovoljava sve kriterije ergonomije, sigurnosti i efikasnog rada te maksimalne zaštite okoliša, u objektu je smješteno dobro opskrbljeno skladište rezervnih dijelova, prostor za prijem stranaka, administracija postprodajnih djelatnosti i niz uredskih prostora namjenjenih prodaji, računovodstvu i upravi same tvrtke. Također na istoj adresi posluje i domaća leasing kuća u vlasništvu Scania grupe, Scania Credit Hrvatska d.o.o.

Centar kupcima i posjetiteljima nudi kompletnu uslugu te kao takav pruža mogućnost razgledavanja novih i rabljenih vozila iz ponude, mogućnost pokusne vožnje uz stručno obučeno osoblje i dobivanje svih informacija na jednom mjestu.
Otvorenje na kojem je prisustvovalo više od dvjesto uzvanika upriličeno je prigodnim domjenkom te zabavnim programom kojeg je vodila Mila Horvat i u sklopu kojeg je nastupila Lana Jurčević.

Također, tom prilikom je premijerno predstavljena i nova Scania R-serija koja je proglašena europskim kamionom godine za 2010. O predstavljanju Scanie R više u sljedećem članku.

Kako je istaknuo direktor tvrtke Teodor Naka, tržišni udjel Scanije u Hrvatskoj je u prethodnoj godini iznosio 13,5% što je za 5% povećano u odnosu na 2008. godinu te se i u 2010.-oj očekuje kontinuirani rast. Sigurni smo da će tome pridonijeti i otvaranje novoga centra.

U donjoj foto-galeriji pogledajte fotografije s promocije novog Scania centra (klik za uvećanje):Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *