Mioč - pranje cisterni (Antunovac, Osijek)

Novi pogon za pranje kamionskih cisterni u Antunovcu kraj Osijeka

Praonica za pranje kamiona i unutarnje pranje cisterni Mioč, Antunovac (Osijek)

U Gospodarskoj zoni Antunovac, nekoliko kilometara južnije od Osijeka prije nekoliko mjeseci otvorena je praonica za sve vrste kamiona, te unutarnje pranje kamionskih cisterni u vlasništvu Autoprijevoza Mioč.

U novosagrađenoj hali smještene su tri linije za pranje, od kojih jedna služi vanjskom pranju kamiona, a ostale dvije namijenjene su unutarnjem pranju cisterni. Svaka linija opremljena je s po četiri roto glave i priključkom za paru, što omogućuje maksimalnu kvalitetu pranja.

Praonica za pranje kamiona i unutarnje pranje cisterni Mioč, Antunovac (Osijek)

Vlasnik postrojenja, Antun Mioč dugogodišnji je prijevoznik, s četvrt stoljeća iskustva u prijevozu tekućih tereta cisternama, što ga je i motiviralo na pokretanje ove specijalizirane djelatnosti.

“Kroz vlastiti rad u prijevozu za prehrambenu industriju nametnula mi se potreba uvijek dostupnog i kvalitetnog rješenja unutarnjeg pranja cisterni. Takve usluge nisu bile dovoljno rasprostranjene na cijelom području Hrvatske, osobito u ovom dijelu Slavonije i Baranje. Vjerujem da ćemo novim pogonom biti od pomoći i ostalim sličnim prijevoznicima iz ovog kraja, te svima onima koji tijekom prolaska ovim dijelom Hrvatske budu imali potrebe za uslugama pranja kamionskih cisterni.”, rekao je Antun Mioč.

Više informacija i podatke za kontakt potražite na web-stranici www.autoprijevoz-mioc.hr .