Michelin X Multiway 3D

Predstavljamo

Michelin X Multiway 3D

Michelin na hrvatsko tržište plasira novi proizvodni program kamionskih pneumatika X MultiWay 3D. Novi pneumatici Michelin X MultiWay 3D sigurni su, cjenovno isplativi i ekološki podobni, a jamče optimalne uvjete vožnje na svim vrstama terena. Pneumatici Michelin X MultiWay 3D prvi su pneumatici koji donose energetske uštede u regionalnom transportu, a pored toga i po prvi put u proizvodnom programu tvrtke Michelin radi se o prednjim pneumaticima s usmjerenim lamelama i oznakom M+S, a sve to zahvaljujući tehnologiji Michelin durable koja osigurava visoku razinu trakcije i prianjanja na tlo u svim vremenskim uvjetima.

U novom proizvodnom programu Michelin donosi dva različita proizvoda koji zajedno čine kompletno rješenje za sve kamione: pneumatike X Multiway 3D XZE za prednju osovinu i pneumatike X Multiway 3D XDE za pogonsku osovinu.

Tvrtke za kamionski prijevoz, osobito regionalni transporteri, u radu su suočeni s brojnim preprekama. Kupci od njih očekuju brži prijevoz većih tereta po manjim troškovima, neovisno o tome što se stalno povećavaju operativni troškovi. Ove potrebe su još veće zbog toga što na regionalni transport otpada 62%1 ukupnog kamionskog prometa u Zapadnoj Europi. Osim toga, ovi izazovi su i kontradiktorni. Kamionske tvrtke moraju ostvariti uštede u sektoru u kojem se troškovi rapidno povećavaju.

Michelin X Multiway 3D - Prednja guma

Prednja guma (XZE)

Michelin već dugo investira u istraživanje i razvoj (dodjelom budžeta od gotovo 500 milijuna eura godišnje svom Tehnološkom centru) s ciljem osiguranja inovativnih rješenja. U ovom slučaju, rješenja su namijenjena da pomognu kamionskim tvrtkama da svladaju probleme s kojima su suočeni. Novi pneumatici Michelin X MultiWay 3D jasan su primjer rješenja koje donosi ujednačene performanse na svim razinama. Važnost pneumatika proizlazi iz njihovih sposobnosti da osiguraju izvanredne performanse na svim razinama koje su često kontradiktorne – postignuće koje bi bilo nemoguće bez pravih tehnologija.

Michelin X Multiway 3D - Stražnja guma

Stražnja guma (XDE)

Pneumatici Michelin X MultiWay 3D prije svega su višenamjenski pneumatici. Prikladni su za vožnju po svim vrstama cesta i u svim vremenskim uvjetima, a donose uštedu vremena i goriva te pouzdanosti i sigurnost. Ukratko, kamionskim tvrtkama jamče optimalne uvjete vožnje na svim cestama.

Naziv pneumatika ukratko opisuje njihovu misiju… Ili, bolje rečeno – misije. Termin “Multiway” može se široko tumačiti jer pneumatici:

  • osiguravaju vrhunsku trakciju neovisno o cestovnoj površini.
  • dizajnirani su za vožnju po glavnim i sporednim cestama, jednako kao i po autocestama
  • prikladni su za vožnju u svim godišnjim dobima

Na sličan način potrebno je u cjelini sagledati uštede koje donose pneumatici Michelin X MultiWay 3D. Manja potrošnja goriva, dulji vijek trajanja i mogućnost obnavljanja gazećeg sloja ovim pneumaticima omogućuju da manje štete okolišu, a manja potrošnja goriva i mogućnost prelaska većeg broja kilometara tvrtkama za kamionski prijevoz omogućuju da budu produktivnije. Ali to nije sve. Izvanredna trakcija pneumatika u svim uvjetima vožnje pomaže tvrtkama za kamionski prijevoz da poslove obave na učinkovit i siguran način. Zahvaljujući izvanrednoj razini prianjanja na tlo, pneumatici Michelin X MultiWay 3D ograničavaju opasnost od nezgoda koje mogu usporiti isporuke, pa na taj način također povećavaju produktivnost.


 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *