LA LOG povećava plaće

LA LOG povećava plaće zaposlenicima

LA LOG povećava plaće

Pored svakodnevnih vijesti o povećanju cijena rijetko pročitamo i neku vezanu za rast plaća. Jedna takva pozitivna vijest stiže iz tvrtke LA LOG, jedne od prvih prijevozničkih tvrtki koja je prilikom ulaganja u plaće uzela u obzir i realni inflatorni udar na standard svojih zaposlenika.

Najznačajnije će bruto povećanje plaća od prosječno 20 % osjetiti 135 vozača, s plaćom vezanom uz koeficijent. Obzirom da rade u posebnim uvjetima, oni će od rujna uz rast koeficijenta dobiti i fiksni mjesečni dodatak na plaću te mjesečni dodatak za topli obrok koji će, uz njih, dobiti i svi drugi zaposlenici.

LA LOG je jedna od prvih prijevozničkih tvrtki koja je prilikom ulaganja u plaće uzela u obzir i realni inflatorni udar na životni standard zaposlenika, a koji se jednako odražava i na redovne troškove poslovanja.

Ines Glavan, direktorica LA LOG-a izjavila je na tu temu: “Ovo veliko ulaganje u plaće nije prva ovogodišnja mjera kojom nastojimo ublažiti inflatorne pritiske, ali i nagraditi naše vozače i druge zaposlenike. Njoj su prethodila povećanja plaća vozačima početkom godine te uvećanje uskrsnice i regresa svim našim zaposlenicima proljetos. Time se ulaganje u plaće naših zaposlenika u ovoj godini penje na 3,5 milijuna kuna”.

Najnoviji rast plaća nastavak je višegodišnje prakse ulaganja u zaposlenike. Od ostalih pogodnosti, La Logovim zaposlenicima se redovito isplaćuju božićnica, uskrsnica i regres, jubilarna nagrada, naknada za prijevoz, naknada za novorođenče, te nagrada za učinak.
Roditelji čije dijete prvi puta kreće u vrtić i školu dobivaju slobodan dan, a svi zaposlenici dobivaju dodatno i dopunsko zdravstveno osiguranje i različite oblike pomoći u teškim situacijama.