Još jedan Renault Midlum za CityEx

HR vijesti

Renault Midlum za CityEx

U kriznom vremenu kao što je ovo, vijesti o prodaji kamiona postaju podjednako atraktivne kao npr. predstavljanja novih modela. Tvrtka City Ex d.o.o. iz Zagreba, koja se bavi kurirskim uslugama, hitnim gradskim i međugradskim dostavama u cijeloj Hrvatskoj upotpunila je svoj vozni park Renault Trucks s još jednim Renault Midlumom. Unutar tri godine ova tvrtka kupila je ukupno osam vozila Renault Midlum.

Renault Trucks Hrvatska i ovlašteni partner TPZ d.o.o. iz Zagreba isporučili su tvrtki City Ex osmi po redu Renault Midlum. U posljednje tri godine City Ex kupio je šest Renault Midluma Euro IV i dva Renault Midluma Euro V i na tome neće stati.

Posljednje isporučeno vozilo razvija 300 KS i ima 16 tona bruto nosivosti. Nadogradnja je lakizolirani furgon Miers Biancaisolight 7.5. Ovo vozilo pokazalo se idealnim za gradsku dostavu budući da je kompaktno, s laganom šasijom i iznimno učinkovito. Raspoloživo je u različitim osovinskim konfiguracijama 4×2, 4×4, 6×2 (kao posebna prilagodba), tri tipa kabina i s mehaničkim, automatskim i automatiziranim mjenjačem. EEV dostupan je za motore 180 i 270 KS.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *