Jastuci CloudPillow – dugotrajno sjedenje bez bolova

Oprema
Dizajnerica Iva Šamanić Jureša - sjedenje na CloudPillow jastuku
Dizajnerica Iva Šamanić Jureša – sjedenje na CloudPillow jastuku

Nakon dugotrajnog sjedenja često osjećamo bol u stražnjem dijelu tijela i leđima. Bol je zapravo alarm, mehanizam zaštite koji nas upozorava da s našim tijelom nešto nije u redu. Ako taj alarm konstantno zanemarujemo, mogu nam se dogoditi trajna oštećenja.

CloudPillow jastuciProfesionalni vozači često imaju zdravstvenih problema vezanih uz kralježnicu ili raznih drugih oboljenja koja su posljedica dugotrajnog sjedenja.

Za njih, a i sve druge ljude koji u svojim svakodnevnim aktivnostima dugotrajno sjede, riječka dizajnerica i poduzetnica Iva Šamanić Jureša osmislila je CloudPillow, jastuke za ugodnije sjedenje.

Iva, koja i sama nekoliko puta dnevno vozi na dužim relacijama zbog poslovnih i obiteljskih prilika, o svojim jastucima kaže:

Neprestano naglašavam važnost redovitih tjelesnih aktivnosti i potičem ljude na kretanje. Ipak, većina nas radi poslove koji traže svakodnevno višesatno sjedenje. Javljaju mi se mnogi oduševljeni vozači i ljudi koji mnogo vremena provedu putujući, koji su CloudPillow već preporučili i kolegama.

Osnova CloudPillow jastuka je posebno dizajnirana memorijska pjena, a njezine odlike su:

  • ravnomjerno raspoređuje težinu
  • smanjuje pritisak na donji dio leđa
  • omogućuje opušteno i ugodno sjedenje bez bolova u stražnjici i leđima
  • olakšava cirkulaciju u vašim nogama za vrijeme sjedenja, što pomaže u prevenciji krvožilnih smetnji

Istraživanja pokazuju da sjedeći provedemo i više od 30 godina života. Pokušajte izračunati koliko svakoga dana sjedite, a koliko spavate ili ležite. Naravno, svakome od nas najbolje bi bilo kombinirati položaje – ako nam je posao vezan za sjedeći položaj povremeno ustati, hodati, napraviti poneku vježbu, no mnogima, a osobito vozačima na duže relacije, to često nije moguće i po nekoliko sati.

CloudPillow bi mogao biti spasonosno rješenje.

Više o ovim jastucima već ste mogli vidjeti na televiziji, pročitati u tiskovinama i na internetu.

Direktnije informacije potražite na Ivinoj Facebook stranici CloudPillow – jastuk za ugodnije sjedenje.