90 MAN kamiona za tvrtku RALU LOGISTIKA

Investicija RALU Logistike: 90 MAN TGX tegljača za 50 milijuna kuna

90 MAN kamiona za tvrtku RALU LOGISTIKA

ZAGREB, 28.10.2014. – Poduzeću RALU logistika uručeno je 90 MAN TGX Euro 6 tegljača. Svečana primopredaja održana je u prostorima tvrtke MAN Importer Hrvatska. 

Kamione je preuzeo predsjednik Uprave RALU Logistika, gospodin Zvonimir Šćurec, koji je tom prigodom istaknuo kako je to jedna od najvećih takvih transakcija u regiji, te da je vozni park tvrtke po uzoru na europske standarde većim dijelom obnovljen nakon svega četiri godine, što je znatno bolji rezultat od regionalnog prosjeka. Osim hrvatskog dijela RALU Logistike, nova će vozila koristiti i srpska podružnica tvrtke za potrebe djelovanja na širem europskom tržištu.

ralu-man1
Primopredaja novih tegljača: Velimir Marović, izvršni direktor tvrtke MAN Importer Hrvatska i Zvonimir Šćurec, predsjednik Uprave RALU logistike

O ovoj investiciji gospodin Šćurec je dodao: „RALU od samih početaka odlično surađuje s MAN-om i potpisivanje ovog ugovora potvrda je i posljedica dugogodišnjeg partnerskog odnosa. Kupnja novih tegljača, najviše klase, dokaz je održanja najviše razine kvalitete vozila kao jednog od preduvjeta za osiguranje najviše kvalitete usluge za svoje klijente. RALU logistika je fokusirana na prijevoz visokovrijednih roba koje zahtijevaju posebne temperaturne režime, odnosno poslovanje s klijentima industrija koje imaju vrlo visoke sigurnosne i kvalitativne kriterije koje je s ovakvim vozilima aspolutno moguće ispuniti“.

“Svaki novi uspjeh naših poslovnih partnera nas veseli, a isto tako smo sretni što već dugi niz godina sudjelujemo u razvoju poslovanja i rastu RALU logistike“, izjavio je Velimir Marović, izvršni direktor tvrtke MAN Importer Hrvatska.

„U novoj fazi poslovanja u posljednje četiri godine krenuli smo u smjeru fokusiranja na logističke usluge u hladnom lancu, a s obzirom na razvoj poslovanja širom cijele Europe i dodatne investicije u logistički segment poslovanja koje upravo provodimo, odabrali smo pravi put“, rekao je Luka Rajić, vlasnik tvrtke RALU Logistika, dodavši kako je RALU Logistika kroz gotovo četvrt stoljeća svoga djelovanja uvijek bila sinonim kvalitete.

 

Novi tegljači MAN TGX Euro 6 opremljeni su sofisticiranim uređajima za komunikaciju i “real-time” praćenje parametara rada vozila, temperature i stanja robe, te povezani GPS sustavom.

ralu-man3
Potpisivanje ugovora: Viši potpredsjednik MAN Grupe Josef Sindl i vlasnik RALU logistike Luka Rajić