IAA – više od 1000 narudžbi za Kögel

Vijesti - svijet

Kögel na IAA - vlasnik Ulrich HumbaurOvogodišnji IAA salon u Hanoveru bio je za tvrtku Kögel više nego uspješan – ovaj proizvođač kamionskih prikolica zabilježio je preko 1000 narudžbi.

Postojeću paletu svojih proizvoda tvrtka Kögel Trailer GmbH & Co. KG ove je godine upotpunila i priključnim vozilima za građevinsku industriju.

Otprilike polovina narudžbi zabilježena na sajmu otpada na njemačke kupce, a  ostatak podjednako na ostala tržišta zapadne i istočne Europe.

Ulrich Humbaur, vlasnik tvrtke i sam je zatečen rezultatima nastupa na IAA:  “Četveroznamenkasti broj narudžbi nadmašio je sva moja očekivanja”.

Sudeći po reakcijama kupaca, ali i stručnjaka na polju proizvodnje transportnih vozila, ekspanzija tvrtke Kögel na tržište prikolica za građevinsku industriju (za sada samo s poluprikolicama za transport građevinskih strojeva) pokazala se kao pun pogodak.

Osim noviteta s područja građevinskog transporta, pozornost posjetitelja privlačila su i neka druga rješenja – Kögel Cool Rail  hladnjače s tračnicama za utovar, te 1,30 m produženi Euro Traileri.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija (klik na fotografiju otvara njezin uvećani prikaz):Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *