grupa gefco – udruživanje hrvatske i slovenske podružnice s ciljem povećane efikasnosti u regiji adriatik

Grupa GEFCO – udruživanje hrvatske i slovenske podružnice s ciljem povećane efikasnosti u regiji Adriatik

GEFCO teretnjak

Zagreb 22. rujna 2017. – globalni igrač u industrijskoj logistici i europski lider u automobilskoj logistici, grupa GEFCO, najavljuje udruživanje svojih organizacijskih struktura na hrvatskom i slovenskom tržištu, s ciljem da dodatno podupru pozitivne rezultate ostvarene u dosadašnjoj suradnji obaju tržišta, te da svojim korisnicima pruže učinkovita logistička rješenja.

Olga Danyliuk
Olga Danyliuk, direktorica za regiju Adriatic

O ovome udruživanju Olga Danyliuk, glavna direktorica GEFCO-vih podružnica u Sloveniji i Hrvatskoj je rekla:“Kombinacija iskustva s dvaju tržišta unaprijedit će naše poslovanje i pružiti nam nove prilike za rast u regiji“.

Ovom novom organizacijskom strukturom stvorena sinergija povećati će sposobnosti kompanije u pružanju prilagodljivih i inovativnih rješenja, uz to će dodatna pokrivenost i združeno iskustvo otvoriti nova vrata za razvoj te omogućiti povećanje konkurentnosti u regiji.

“Cilj nam je nastaviti s pozitivnim trendovima te istaknuti našu sposobnost stvaranja dodane vrijednosti i pružanja učinkovitih logističkih rješenja korisnicima u svakoj fazi opskrbnog lanca, a sve kako bismo GEFCO pozicionirali kao najsnažnijeg igrača u regiji Adriatik”, dodala je direktorica, gđa Danyliuk, koja ostaje na čelu poduzeća u ovoj regiji i nakon reorganizacije. Sjedište tvrtke biti će i dalje u Kopru, a predstavništva u Ljubljani i Zagrebu.