Facebook stranica TimoCom-a

Vijesti - svijet

TimoCom Facebook stranica

Facebook-stranica TimoCom Soft– und Hardware GmbH započela je s radom.

Društvene mreže postale su sastavni dio svakodnevnog digitalnog života. Taj trend prati i TimoCom. S poslovnim partnerima iz transportne branše, ponuđač burze tereta TC TruckCargo i platforme za natječaje TC eBid , već je odavno povezan preko poslovne mreže XING – preko koje povrh toga regrutirao i nekoliko svojih djelatnika. Putem Facebooka, TimoCom se želi povezati prvenstveno sa strankama.

Platforma nudi idealnu mogućnost povezivanja poslovnog s privatnim, te na taj način i sam dijalog čini ležernijim. “Želja nam je da izravno i bez filtriranja komuniciramo sa strankama”, pojašnjava Verica Bursać iz odjela marketinga.

Pored novosti iz prve ruke, biti će tamo i dovoljno zabavnih sadržaja: “Na ovoj stranici možete pogledati, porazgovarati, nasmijati se i nešto osvojiti”. Uvijek će biti novih članaka ili, primjerice, slika sa posljednjeg sajma, aktualnih video-isječaka i odličnih nagradnih igara, u kojima će se moći osvojiti i velike nagrade. TimoCom s nestrpljenjem očekuje razvoj novog Facebook-profila i nada se gustom prometu iz najrazličitijih dijelova transportnog svijeta. Više informacija možete pronaći na www.facebook.com/timocom.rs i na www.timocom.com.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *