Dakar Rally – Renault ponovo pruža izvrsnu podršku

Vijesti - svijet

Renault Kerax i SherpaIako je još uvijek u egzilu u južnoj Americi, Dakar Rally ipak nastavlja svoju tradiciju a zajedno s njim i tvrtka Renault Trucks pružajući izvrsnu potporu svojim vozilima uključenim u natjecanje.

U 9574 km dugoj utrci koja počinje i završava u Buenos Airesu a prolazi teškim terenima Argentine i Čilea, Renault Trucks sudjeluje sa 7 natjecateljskih i 10 servisnih Kerax-a, te jednim vozilom Sherpa (Renaultov odgovor na popularnog Hummera) za potrebe press-ekipe.

Preko tisuću raznih dijelova i sklopova dostupnih od strane servisne ekipe pojačano je i mogućnošću hitne nabavke dijelova koji nisu raspoloživi (npr. vjetrobranskih stakala) od strane punktova Renaultove južnoameričke servisne mreže u blizini rute utrke Dakar Rally.

Genco SA, argentinska podružnica Renault Trucks-a djeluje veoma uspješno na tamošnjem tržištu komercijalnih vozila. Argentinsko je tržište sa 18 000 vozila iznad 6 tona prodanih tijekom 2008. godine drugo po redu na kontinentu, odmah iza brazilskog.


Renault Kerax i Sherpa

Renault Sherpa


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *