Auto Hrvatska PSC Slavonski Brod je najbolja MAN-ova servisna radionica na svijetu u 2014. godini

HR vijesti

Auto Hrvatska PSC Slavonski Brod - najbolja MAN servisna radionica na svijetu za 2014. godinu
Na ovogodišnjeg natjecanju MAN Service Quality Award 2013/14 u Berlinu prvo mjesto osvojio je tim AUTO HRVATSKA PSC Sl. Brod. U međunarodnom natjecanju sudjelovalo je više od 800 radionica iz čitavog svijeta, a u finale je ušla 21 radionica iz trinaest zemalja.

Pobjednički tim iz Slavonskog Broda ponovno je potvrdio kvalitetu i kompetenciju MAN organizacije u Hrvatskoj, koja već 20 godina kontinuirano održava teorijska i praktična stručna školovanja za sve zaposlenike.
Drugo mjesto osvojio je tim njemački MAN Truck & Bus Deutschland iz Rosenheima, a treće mjesto tim Andreas Tröger GMBH iz Saalfelda, Njemačka. MAN Truck & Bus AG dodjeljuje „MAN Service Quality Award“ od 2010. godine s ciljem povećanja znanja servisera i poticanjem izvrsnosti u kvaliteti usluge.
Podsjetimo da su na prošlom natjecanju 2012. godine u finalu najboljih 18 od ukupno 600 sudjelovala čak dva hrvatska tima, splitski i riječki, a da je PSC Rijeka osvojio prvo mjesto 2012!
Kvalifikacije su se odvijale u četiri kruga, a natjecatelji su rješavali šest zadataka iz teorije i prakse. Bilo je potrebno znanje o dokupu jamstva, originalnim dijelovima i procedurama rada, kao i praktično poznavanje dijagnostike i otklanjanja kvarova na kamionima i autobusima, što je značilo kombinaciju različitih specijalističkih disciplina i znanja u četveročlanom timu.
Obzirom da već dvije godine zaredom na MAN-ovom natjecanju pobjeđuju timovi iz Hrvatske, ovo je najbolje moguće predstavljanje kompetencije hrvatskih stručnjaka za servis gospodarskih vozila u međunarodnom okruženju.
S ponosom čestitamo timu iz Auto Hrvatska PSC Slavonski Brod na stručnosti i kompetenciji kojima su predstavili Hrvatsku na natjecanju najboljih servisnih radionica.