12 godina s Volvo Group Croatia

HR vijesti

Volvo Trucks Hrvatska - Dani otvorenih vrata 2014

Volvo Group Croatia prošli je petak ugostila svoje kupce kao i druge poslovne partnere na Danu otvorenih vrata 2014. Na tom događanju po prvi su se puta zajedno družili prijatelji Volvo Trucks kamiona i prijatelji Renault Trucks kamiona.

Volvo Trucks u Hrvatskoj je pokrenuo vlastito poslovanje prije 12 godina. Tijekom tog vremena razvijena je prodajna i servisna mreža i postavljena organizacija kakva je danas. Rezultat tog razvoja rast je tržišnog udjela Volvo Trucks kamiona, koji je krajem 2013. godine došao do rekordne pozicije. Također, zadovoljstvo kupaca Volvo Trucks kamiona i razina postprodajnih usluga na vrlo su visokom nivou.

Iste 2013. godine počeli smo s integracijom servisne mreže što je predstavljalo još jedan veliki korak naprijed. Danas ponosno možemo istaknuti kako su i Renault Trucks kupci u Hrvatskoj prepoznali kvalitetu koju nudimo s novim proizvodima ali i s novom mrežom servisa.

 

Direktor regije Južna i Istočna Europa, Johannes Kjellgren, prilikom pozdravljanja uzvanika istaknuo je: „Zaista je dobro moći imati posebnu sinergiju obje robne marke i pozvati sve Volvo Group Croatia prijatelje da budu danas ovdje s nama.” – te je nadodao kako Volvo Group Croatia svojim kupcima želi biti ne samo dobavljač gospodarskih vozila nego i najbolji poslovni partner koji doprinosi njihovom uspjehu.

Volvo Trucks Hrvatska - Dani otvorenih vrata 2014Direktor komercijalnog klastera Hrvatska/Slovenija, Dušan Mavrič, istaknuo je kako Volvo Group Croatia danas ima izuzetno dobru tržišnu poziciju upravo zbog izvrsne suradnje i partnerstva sa svojim kupcima tijekom svih tih godina, te kako je bitno da naše kupce uvijek možemo podržati u poslovanju.

Na događanju su također predstavljene najnovije promotivne akcije, a za sve uzvanike organizirana je nagradna igra s bogatim nagradama.

VOLVO OCEAN RACE EDITION

Ono što regatu Volvo Ocean Race čini najvećom svjetskom utrkom spoj je rizika i uzbuđenja, koji od natjecatelja zahtijeva nadljudsku izdržljivost. Tijekom devet mjeseci, koliko traje utrka, jedriličari se suočavaju s valovima visine gotovo 20 m, olujama koje traju danima i nesanicom. Njima je izdržljivost vrlo visoko na listi prioriteta. Međutim, članovi posada koje se natječu u regati čvrsti su momci, u odličnoj su formi i uvijek spremni za pokret. Drugačije zasigurno ne bi mogli biti članovi tog prestižnog tima. Volvo je upravo u toj utrci, u tim odvažnim momcima i u njihovim izdržljivim jedrilicama prepoznao vrijednosti koje imaju Volvo proizvodi – i zato se ime Volvo već 13 godina nalazi u imenu VOR utrke oko svijeta te je Volvo i vlasnik te utrke.

Direktor prodaje za Volvo Trucks Tomislav Orehovec istaknuo je: „Volvo Trucks povodom ovogodišnje Volvo Ocean Race utrke pripremio je za vas nešto posebno! Ukoliko kupite Volvo kamion iz posebne edicije odvest ćemo vas na druženje s članovima posade u selo Newport Volvo Ocean Race gdje ćete izbliza moći razgledati veličanstvene jedrilice. Ali to nije sve, jer vodit ćemo vas i na veličanstveno putovanje po Istočnoj obali.”

120 GODINA RENAULT TRUCKS-A

Direktor prodaje za Renault Trucks Silvo Kastrevec istaknuo je: „Ove godine Renault Trucks slavi zavidnu 120-u obljetnicu. U RT brendu kažemo da smo kao vino – što starije, to bolje! Dokaz tome su i brojne prestižne nagrade koje smo od predstavljanja nove palete vozila do danas primili.” – te je nadodao: „Na ovom današnjem događanju želimo vam još jednom predstaviti nova vozila i omogućiti da se uvjerite u njihovu kvalitetu. Od naše cjelokupne ponude (Master, Maxity, D, C, K, T range) danas smo izložili najprodavanije modele.”

Silvo je također predstavio najnoviju ponudu iz Renault Trucks-a: “S vama od 1894.”, a u ponudu je uključeno:

  • Kamion s Fuel ECO paketom
  • Trening za vozača
  • Optifleet 2 modula za 5 mjeseci (potrošnja goriva i pozicioniranje vozila)
  • Redovito održavanje vozila (36/450000), uključujući RT assistance
  • Trodnevno putovanje u Francusku (svibanj-lipanj 2015.)

Akcija će trajati do kraja 2014., s mogućnošću preuzimanja vozila do mjeseca travnja 2015.


Volvo Trucks Hrvatska - Dani otvorenih vrata 2014