110 Volvo FH kamiona za Mesaroli logistiku

HR vijesti

Volvo kamioni za Mesaroli Logistiku d.o.o.

Počele su isporuke prvih tegljača poduzeću Mesaroli logistika d.o.o., hrvatskom poduzeću osnovanom 2012. godine koje je u većinskom vlasništvu Mesaroli logistica spa. Isporuka prvih pet tegljača tek je početak isporuke od 110 kupljenih Volvo FH kamiona.

Povodom početka poslovanja na hrvatskom tržištu, Mesaroli logistika d.o.o. odlučila je obogatiti svoj vozni park najnovijim modelima Volvo FH tegljača koji razvijaju snagu od 500KS. Johan Björnör, direktor tvrtke Volvo Trucks za jugoistočnu regiju ističe kako je ponosan na ovu isporuku, jer to znači da su kupci prepoznali prednosti koje pruža novi FH: „ Volvo FH ima veliku tradiciju i odličnu reputaciju kao flotno vozilo, što može zahvaliti izvanrednim karakteristikama ali i modernoj tehnologiji koja je ugrađena u taj proizvod . S novim modelom FH kamiona ponuđeno je mnoštvo inovacija koje znatno mogu smanjiti operativne troškove što je i cilj svakog prijevozničkog poduzeća.“

Volvo za Mesaroli Logistiku d.o.o.

„Kao tvrtka koja se bavi prijevozom lako pokvarljive robe te pruža svojim klijentima punu logističku podršku, potrebni su nam tegljači koji će omogućiti našim vozačima da svoj posao obavljaju profesionalno i bez kašnjenja, a u Volvo Trucks-u smo prepoznali pouzdanog partnera za takve zahtjevne zadatke.“ – ističe predsjednik Uprave Mesaroli logistica spa, gospodin Vittorino Mesaroli.

Tvrtka Mesaroli logistik spa osnovana je pedesetih godina prošlog stoljeća od strane obitelji Mesaroli, te danas posjeduje preko 150 vozila kojima prevozi lako pokvarljivu i temperaturno kontroliranu robu diljem cijele Europe. Sjedište Mesaroli logistike d.o.o. nalazi se u Kanfanaru u Istri.